Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II)

Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II)

Editura Aramis
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II)

Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II)

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II)", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Rodica Chiran si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II)" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: 21 x 30 cm
Nr. Volume: 2
Limba: ro

Pret Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II)

Produse similare si recomandari

Geografie, clasa a IV-a. Caietul elevului
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.91 RON
Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV
Florentina Chifu, Andreea Chifu
4.50 RON
Caiet de stiinte ale naturii. Clasa a IV - a
Claudia Aurora Morar, Simona Adriana Ilisiu
12.50 RON
Teste de istorie - clasa a IV-a
Mihaela Badragan, Geanina Radu
4.00 RON
Cum sa fac macheta localitatii mele
Stefan Pacearca, Manuela Popescu
8.50 RON
 MATEMATICA clasa IV. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER
Eugenia Sergentu, Carmen Abaza, Maria Zaharia
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rodica Chiran

Rodica Chiran a publicat inca 17 carti prezente in libraria noastra, Educatie Europeana. Curs optional pentru clasele 3-4, Matematica – manual, clasa a IV-a, Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea I-a, Matematica culegere pentru clasele I-IV, Matematica, clasa a II-a. Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica, clasa a II-a. Caietul elevului. Partea I-a, Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I-a, Matematica. Manual, clasa I, Noi toti scriem corect. Clasele III-IV, Set caiete Matematica pentru clasa a II-a (semestrele I si II), Cum sa administrez bugetul familiei, clasa a III-a, E usor sa inveti la mate!, Jocuri matematice. Clasele I-IV, Matematica – manual, clasa a II-a, Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea a II-a, Set caiete Matematica pentru clasa I (semestrele I si II), dintre care primele 11 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter