Sesizarea organelor de urmarire penala

Sesizarea organelor de urmarire penala

Editura Hamangiu
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sesizarea organelor de urmarire penala

Elaborata prin consultarea materialului legislativ in vigoare la data de 20 iunie 2012, lucrarea de fata este consacrata mecanismelor procesuale care preced declansarea procesului penal.

Autorul a reusit sa imbine intr-o maniera profunda aspectele de drept penal, drept procesual penal si procedurile specifice muncii operative a lucratorilor din cadrul politiei judiciare, realizand o analiza temeinica, clara si precisa a modulului in care functioneaza principiile sesizarii organelor de urmarire penala, abordand si motivand intr-un mod original si constructiv problemele legate de modurile de sesizare, procedurile de urmat si efectele in plan procesual penal. Nu a fost omisa, din punct de vedere comparativ si explicativ, analiza actualei reglementari cu cea similara din noul Cod de procedura penala.

In fata unei teme de un deosebit interes in perfectionarea institutiilor dreptului procesual penal, autorul a reusit in multe privinte sa sugereze solutii ale unor probleme controversate in doctrina si practica judiciara, realizand o cercetare riguroasa si argumentata stiintific. - Prof. univ. dr. Joita Tanase

Cartea "Sesizarea organelor de urmarire penala" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Marius Ciprian Bogea si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Sesizarea organelor de urmarire penala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sesizarea organelor de urmarire penala" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-606-522-767-5
Pagini: 160
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: urmarire penala

Pret Sesizarea organelor de urmarire penala

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Sesizarea organelor de urmarire penala
Marius Ciprian Bogea
19.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sesizarea organelor de urmarire penala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marius Ciprian Bogea

Deocamdata in afara de "Sesizarea organelor de urmarire penala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marius Ciprian Bogea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter