Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii

Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii

Editura Albastra
56,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii

Facilitătile de interactiune peste web presupun existenta unor programe specializate de comunicare si procesare, aflate \"în spatele\" interfetelor grafice la care operează difuzorii de informatii.

În comunicarea web actuală, cuvântul de ordine este interoperabilitatea, adică implementarea proceselor partenere de asa manieră încât ea să nu fie dependentă nici de limbajul de programare în care se codifică programele, nici de platforma pe care rulează acestea. Paradigma servicii web presupune oferirea de functionalităti apelabile peste web de către programe client, cu respectarea interoperabilitătii, la fel cum un program apelator apelează un subprogram. În prezent sunt cunoscute trei modele (tipuri) de servicii web: XML-RPC, SOAP cu WSDL si UDDI, REST (sau RESTful).

Lucrarea de fată prezintă elementele strict necesare de natură teoretică, conceptuală si metodologică legate de servicii web. Fiecare astfel de prezentare este completată printr-o serie de exemple, elaborate în limbajele C#, Java, PHP, Python. Informatia prezentată permite cititorului să îsi implementeze propriile servicii web fără a utiliza resurse suplimentare. Lucrarea se adresează în primul rând informaticienilor: studenti, programatori si designeri web, project manageri etc.

Este de asemenea utilă tuturor celor care vor să se autoinstruiască în elaborarea de aplicatii distribuite folosind tehnologii middleware sau servicii web.

Cartea "Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Programare web si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Florian Mircea Boian si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii" este de 56 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-650-266-8
Pagini: 382
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii

Produse similare si recomandari

Actionscripting in Flash
Phillip Kerman
67.69 RON
Programare Web utilizand Java
Andrei Baranga
22.00 RON
Introducere in Wap, Wml si Wmlscript
Calin Ioan Acu
44.00 RON
Tehnologii fundamentale Java pentru aplicatii web
F. M. Boian, R. F. Boian
48.60 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Florian Mircea Boian

Deocamdata in afara de "Servicii WEB; Modele; Platforme; Aplicatii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Florian Mircea Boian.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter