Seria Harry Potter (5 volume)

Seria Harry Potter (5 volume)

Editura Egmont
200.00 159.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Harry Potter

Recenzie Seria Harry Potter (5 volume)

Volumele Harry Potter formează o serie foarte populară în întreaga lume şi au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărţile descriu o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind un tânăr numit Harry Potter, alături de prietenii lui: Ron Weasley şi Hermione Granger.

Seria Harry Potter a scriitoarei britanice J.K. Rowling a fost tradusa in 63 de limbi si vanduta in cel putin 400 de milioane de exemplare.

Povestea se desfăşoară în cea mai mare parte la Hogwarts, Şcoala de Magie şi Vrăjitorie, o şcoală pentru tinerii vrăjitori şi magicieni. Punctul central al poveştii îl reprezintă conflictul dintre Harry şi întunecatul vrăjitor Cap-de-Mort, care i-a ucis pe părinţii lui Harry în misiunea sa de a cuceri lumea vrăjitoriei.

Colectia cuprinde primele 6 volume din seria Harry Potter:

 1. Harry Potter si piatra filozofala : Volumul I
 2. Harry Potter si camera secretelor : Volumul II
 3. Harry Potter si prizonierul din Azkaban : Volumul III
 4. Harry Potter si pocalul de foc : Volumul IV
 5. Harry Potter si ordinul Phoenix : Volumul V

In plus, ultimele doua volume (6 si 7) va sunt oferite la jumatate de pret:

 • Harry Potter si Printul semipur (Vol 6)
  Pret: 55,00 27.50
 • Harry Potter si talismanele mortii (vol 7)
  Pret: 57.84 28.92

Pretul pentru pachetul de 5 volume: 200.00 159.90

Pretul pentru pachetul de 7 volume: 297.84 213.42

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Seria Harry Potter (5 volume)", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Carti cadou, Beletristica / Literatura fantasy, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 14.05.2018. A fost scrisa de J. K. Rowling si a fost publicata de editura Egmont. Se poate cumpara cartea Seria Harry Potter (5 volume) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Seria Harry Potter (5 volume)" este de 159.90 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 5
Limba: ro

Pret Seria Harry Potter (5 volume)

Produse similare si recomandari

Scuze
19.90 RON
Doar iubire!
19.90 RON

Comentarii si recenzii

1. Seria Harry Potter (5 volume) de Valentino la 08.03.2012

Harry Potter reprezinta o copilarie. 7 ani ilustrati in 7 cartii pe parcursul carora 3 copii ajung din mici vrajitori, salvatorii lumii. 7 ani in care o generatie mondiala de copii sau maturizat odata cu Harry, Ron si Hermione pentru ca la finalul seriei sa se intoarca la primul volum doar pentru a se putea intoarce in trecut la zilele copilariei cand ei descopereau pe Harry, iar Harry afla ca "Harry... eşti vrăjitor!".

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Seria Harry Potter (5 volume). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

J. K. Rowling

J. K. Rowling a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Harry potter and the deathly hallows, Harry Potter si camera secretelor : Volumul II, Harry Potter si ordinul Phoenix : Volumul V, Harry Potter si piatra filozofala : Volumul I, Harry Potter si pocalul de foc : Volumul IV, Harry Potter si Printul semipur : Volumul VI, Harry Potter si prizonierul din Azkaban : Volumul III, Harry Potter si talismanele mortii : Volumul VII.

Harry Potter

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter