Sensul ocult al iertarii

Sensul ocult al iertarii

27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sensul ocult al iertarii

Iertarea în sens maniheean nu înseamnă nicidecum că nu trebuie să opunem nicio rezistenţă răului.

Dimpotrivă, dacă trebuie exclusă orice formă de aplicare exterioară sau interioară a forţei faţă de un alt om, faţă de greşelile de rătăcirile şi mai ales faţă de răul sau minciuna care vin de la el, tuturor acestor lucruri trebuie să li se opună o voinţă puternică de a realiza binele şi adevărul, o voinţăa care să fie orientată în limita forţelor şi a posibilităţilor existente spre repararea răului şi neadevărului.

Cu alte cuvinte, în viaţă apar foarte des nişte situaţii în cazul cărora iertarea trebuie să rămână un act pur interior, în timp ce spre exterior trebuie să se iasă în întâmpi­narea răului şi neadevărului în modul cel mai curajos şi mai hotărât.

Cartea "Sensul ocult al iertarii" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sergej Prokofieff si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Sensul ocult al iertarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sensul ocult al iertarii" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sensul ocult al iertarii

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sensul ocult al iertarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sergej Prokofieff

Sergej Prokofieff a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele douasprezece nopti sfinte si ierarhiile spirituale, Despre legatura cu Rudolf Steiner : Misteriul Punerii Pietrei Fundamentale, Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei, Rudolf Steiner si Intemeierea Noilor Misterii, Aparitia lui Christos in Eteric, Intalnirea cu raul si biruirea lui prin stiinta spirituala, Misteriile Pastorilor si ale Magilor in lumina antroposofiei, Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor, Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter