Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor

Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor

24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor

Ce înseamnă Rusaliile şi cum devine astăzi activ Impulsul Rusaliilor în cadrul comunităţii făcând trimitere spre viitor? Cum devine viaţa socială purtătoare a Impulsului Christic şi cum poate interveni Christos însuşi în mod direct în viaţa socială?

Cu astfel de întrebări Sergej O. Prokofieff ne îndreaptă atenţia spre evenimentul deosebit al Rusaliilor şi consideră Congresul de Crăciun din 1923-1924 pentru întemeierea Societăţii Antroposofice Generale drept o metamorfoză a acestui eveniment. Prin munca antroposofică desfăşurată în comun se pot dezvolta acele facultăţi interumane pe baza cărora Impulsul înnoit al Rusaliilor poate deveni în viaţa socială realitate. Totodat[ în ambele lucrări din volum problemele legate de cultul inversat sunt dezvoltate şi aprofundate din perspectiva viitorului societăţii spirituale omeneşti.

Cartea "Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Sergej Prokofieff si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 152
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sergej Prokofieff

Sergej Prokofieff a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele douasprezece nopti sfinte si ierarhiile spirituale, Despre legatura cu Rudolf Steiner : Misteriul Punerii Pietrei Fundamentale, Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei, Rudolf Steiner si Intemeierea Noilor Misterii, Aparitia lui Christos in Eteric, Intalnirea cu raul si biruirea lui prin stiinta spirituala, Misteriile Pastorilor si ale Magilor in lumina antroposofiei, Sensul ocult al iertarii, Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter