Semiologie medicala pentru medicina dentara

Semiologie medicala pentru medicina dentara

Editura Medicala
26.16 23.54 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Semiologie medicala pentru medicina dentara

Manualul elaborat de autoare, medic si semiolog de renume, are la baza prelegerile sustinute in fata studentilor pe parcursul multor ani de activitate didactica si cuprinde cunostintele necesare unei bune pregatiri in domeniul semiologiei medicale, disciplina fundamentala, pe care se bazeaza actul medical.


Lucrarea porneste de la modul de intocmire al foii de observatie, document medico-legal de maxima importanta, ce consemneaza att relatarile pacientului, ct si constatarile medicului din punct de vedere obiectiv, urmnd ca, in continuare, structura cartii sa se imparta in 2 mari tipuri distincte: semiologie generala, care trece in revista cele mai frecvente semne si simptome att cu caracter general, ct si cele care particularizeaza o anumita afectiune, si semiologia pe aparate, pornind de la particularitatile anamnestice, examenul obiectiv si terminnd cu principalele sindroame specifice fiecarui segment anatomic. Prin continutul sau, manualul se adreseaza nu numai studentilor, dar si medicilor rezidenti sau specialisti care doresc sa-si reactualizeze notiunile de semiologie medicala dobndite in timpul facultatii.


Adresabilitate: Studenti in medicina generala si stomatologie, rezidenti, medici de diferite specialitati.


Cuprins: Semiologie medicala: Generalitati; Foaia de observatie clinica; Examenul clinic obiectiv. Semiologie generala: Temperatura corpului; Faciesurile; Modificarile de la nivelul ochilor; Modificari de la nivelul pleoapelor; Examenul tegumentelor; Cianoza; Icterul; Edemul. Semiologia pe aparate: Particularitatile anamnezei in afectiunile respirator; Examenul obiectiv al aparatului respirator; Aparatul respirator  sindroame;; Semiologia afectiunilor cardiace; Aritmiile; Valvulopatiile; Sindromul insuficientei cardiace; Sindroamele coronariene; Semiologia afectiunilor renale; Examenul obiectiv al aparatului renal; Aparatul renal  sindroame; Aparatul digestiv; Semiologia afectiunilor stomacului; Semiologia afectiunilor intestinului; Semiologia afectiunilor ficatului; Sindromul icteric; Semiologia sistemului hematopoietic; Afectiuni ale seriei leucocitare; Diateze hemoragice

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Semiologie medicala pentru medicina dentara", publicata in 2 categorii, Medicina / Semeiologie, Medicina / Stomatologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Angela Vladan Sopa si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Semiologie medicala pentru medicina dentara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Semiologie medicala pentru medicina dentara" este de 23.544 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Semiologie medicala pentru medicina dentara

Produse similare si recomandari

Semiologie medicala
Ion I. Bruckner
49.05 RON
Semeiologie medicala
Dan Georgescu
92.65 RON
Semiologie medicala
Ion I. Bruckner
49.05 RON
Semiologie medicala pentru asistenti medicali
Mihaela Vasile, Monica Moldoveanu
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Semiologie medicala pentru medicina dentara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Angela Vladan Sopa

Deocamdata in afara de "Semiologie medicala pentru medicina dentara", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Angela Vladan Sopa.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter