Secretul longevitatii

Secretul longevitatii

Editura Curtea Veche
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Sa fii sanatos

Recenzie Secretul longevitatii

Vreţi să trăiţi o viaţă cât mai lungă şi sănătoasă cu putinţă?

Vreţi să nu mai îmbătrâniţi?

Mai mult chiar, vreţi să inversaţi procesul îmbătrânirii?

Conform celor mai recente cercetări ştiinţifice, puteţi controla procesul îmbătrânirii doar dacă acordaţi atenţie unui singur pion central: sistemul imunitar.

S-a demonstrat că majoritatea bolilor care apar odată cu înaintarea în vârstă şi care reprezintă adeseori principalele cauze ale decesului — de la diabet la afecţiuni cardiace, de la boala Alzheimer la diferite forme de cancer — sunt asociate cu hiperactivitatea sistemului imunitar. De aceea, soluţia pentru a duce o viaţă lungă şi sănătoasă o reprezintă un sistem imunitar liniştit şi bine controlat, iar din cartea de faţă veţi afla câţiva paşi simpli şi uşor de pus în practică pentru a vă atinge obiectivul.

Ce program uluitor împotriva îmbătrânirii! Abordarea pe care o propune dr. Liponis cu privire la longevitate se bazează pe descoperiri revoluţionare şi sute de studii. - Dr. Stephen T. Sinatra

Secretul longevităţii este o comoară: conţine exact acele informaţii de care avem cu toţii nevoie pentru a trăi bine şi a fi în formă cât mai mult timp. - Dr. Christiane Northrup

Dr. Mark Liponis a absolvit Phillips Andover Academy şi Dartmouth College, obţinând doctoratul în medicină la University of Massachusetts Medical School în 1984. Ulterior s-a specializat în medicină internă. Din 2003 se află în fruntea centrului medical Canyon Ranch.
Autor al bestsellerelor Ultraprevention şi Ultralongevity (Secretul longevităţii), Dr. Mark Liponis a luat parte la numeroase emisiuni pe teme medicale la CNN şi NBC. Este căsătorit şi are trei copii.

Cartea "Secretul longevitatii" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Nutritie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.01.2018. A fost scrisa de Dr. Mark Liponis si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Secretul longevitatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secretul longevitatii" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-146-4
Pagini: 304
Format: 15,5 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: longevitate

Pret Secretul longevitatii

Produse similare si recomandari

Yoga si sanatatea
Laurentiu Mircea
26.00 RON
Argila si sanatatea
Nadia Kotchenco
6.30 RON
Sanatatea femeii
43.93 RON
Culorile si sanatatea
Gerard Edde
12.00 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Secretul longevitatii
Dr. Mark Liponis
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secretul longevitatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Mark Liponis

Deocamdata in afara de "Secretul longevitatii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Mark Liponis.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter