Secretele prosperitatii

Secretele prosperitatii

Editura Deceneu
35.00 19.62 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Secretele prosperitatii

Cartea "Secretele prosperitatii" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie motivationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Joseph Murphy si a fost publicata de editura Deceneu. Se poate cumpara cartea Secretele prosperitatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secretele prosperitatii" este de 19.62 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Secretele prosperitatii

Produse similare si recomandari

Fii pozitiv!
Rich DeVos
28.00 RON
Teoria fericirii
Jonathan Haidt
25.00 RON
Nascut pentru a reusi
Brian Souza
22.00 RON
Secretele oamenilor impliniti
Philip Baker
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secretele prosperitatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joseph Murphy

Joseph Murphy a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Descopera puterea cosmica din tine, Practica gandirii pozitive, Puterea extraordinara a subconstientului tau, Trezirea puterii vindecatoare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter