Secretele palmei. Ghid de chiromantie

Secretele palmei. Ghid de chiromantie

54,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 144; Format : 246 x 190 mm; ISBN : 978-973-675-738-9

Recenzie Secretele palmei. Ghid de chiromantie

Descifraţi secretele şi misterele personalităţii dumneavoastră cu ajutorul chiromanţiei!

Fiecare mână este unică şi conţine informaţii codificate care, înţelese corect, pot dezvălui trăsături proprii fiecărei personalităţi. Cititul în palmă, cunoscut şi sub denumirea de chiromanţie, ne ajută să ne înţelegem potenţialul, limitele, talentele şi abilităţile.

Cartea "Secretele palmei. Ghid de chiromantie" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Tre McCamley si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Secretele palmei. Ghid de chiromantie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secretele palmei. Ghid de chiromantie" este de 54.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Secretele palmei. Ghid de chiromantie

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secretele palmei. Ghid de chiromantie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tre McCamley

Deocamdata in afara de "Secretele palmei. Ghid de chiromantie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tre McCamley.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter