Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata

Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata

19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata

În ciuda faptului că medicina a cunoscut o dezvoltare extraordinară şi poate salva vieţi, medicii tot nu ne pot spune cu certitudine cum să ne menţinem sănătatea. Secretele prezentate în această carte sunt adeseori mai eficiente decât soluţiile oferite de oamenii de ştiinţă, au trecut testul timpului si se bazează pe fapte ştiinţifice. Să mănânci usturoi, să iei vitamina C ori să fii vegan, ridicarea de greutăti, păstrarea legăturii cu prietenii, mai multe ore de somn, dusurile reci dimineata sunt doar câteva dintre secretele dezvăluite ce ne vor ajuta să fim următoarea persoană care nu se îmbolnăveste niciodată.

„Această carte originală prezintă secrete ale sănătătii... unele la care nu te-ai fi asteptat niciodată.“ - Dr. Andrew Weil

„Dintre aceste secrete, cititorii le pot alege pe acelea care sunt mai potrivite pentru fiecare. O lectură obligatorie.“ - Dr. Caldwell B. Esselstyn Jr.

„Această carte remarcabilă îti oferă sansa să obtii o sănătate perfectă, dacă vrei să pui în practică unele dintre sfaturile excelente pe care le oferă. Am fost medic peste douăzeci de ani si chiar si eu am învătat câteva metode noi pentru a fi sănătos.“ - Dr. Mark Liponis

Cartea "Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gene Stone si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: octombrie 2011
ISBN: 979-606-600-543-2
Pagini: 208
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata

Produse similare si recomandari

Skinny bitch
Rory Freedman, Kim Barnouin
19.90 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON
Clinica Mayo
Dr. Scott C. Litin
199.00 RON
Dieta pentru reducerea colesterolului
Catherine Jones
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gene Stone

Deocamdata in afara de "Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gene Stone.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter