Secretele Numerologiei

Secretele Numerologiei

59,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Copertă: Flexi; Format: 246 x 190 mm; Număr pagini: 144; Data apariţie: mai 2010; ISBN: 978-973-675- 798-3

Recenzie Secretele Numerologiei

Descătuşează puterea numerelor pentru a-ţi descoperi cele mai profunde dorinţe! 

Numerologia este una dintre cele mai vechi tehnici analitice ale lumii şi îşi găseşte originile încă din vremea babilonienilor. Filosoful şi matematicianul grec Pitagora este, fără îndoială, părintele numerologiei occidentale în forma pe care o cunoaştem astăzi.

Lucrarea de fata il poarta pe cititor intr-o lume de semnificatii ascunse si descifreaza posibilitatile de interpretare a personalitatii folosind metoda bazata pe propria data de nastere, pe numele complet si pe numele uzual. In sistemul numerologic occidental fundamentat pe metoda pitagoreică, fiecărei litere a alfabetului îi corespunde un număr cu o valoare cuprinsă între 1 şi 9, asa-numitele numere prime. Acestora li se adauga numerele secundare, a caror complexitate este explicata pe larg de autor.

Bogat ilustrata, Numerologia lui Richard Craze ne arata cum sa determinam si sa interpretam toate cele trei clase de numere si sa ne facem propria analiza a personalitatii. Sunt prezentate, de asemenea, analize ale personalitatii unor oameni celebri, precum Winston Churchill, Elvis Presley, Frank Sinatra, Printesa Diana si altii.

Richard Craze este autorul a peste 40 de lucrari de o mare varietate, de la plante medicinale la Feng Shui. Practica meditatia, yoga, managementul stresului si a lucrat multa vreme in calitate de consultant Feng Shui. 

„Totul este legat de numere, iar să cunoşti numerele înseamnă să te cunoşti pe tine însuţi“. (Pitagora)

Cartea "Secretele Numerologiei" a fost publicata in categoria Paranormal / Numerologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Richard Craze si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Secretele Numerologiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secretele Numerologiei" este de 59.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Secretele Numerologiei

Produse similare si recomandari

Numerele naturii
Stewart Ian
25.00 RON
Stiinta Numerelor
Gerard Encausse (Papus)
27.00 RON
Elemente de numerologie
Rodford Barrat
15.20 RON
Numerologie pentru toti
Jean Daniel Fermier
18.00 RON
Numerologie pentru toti
Jean Daniel Fermier
20.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Secretele Numerologiei de fets_kul la 17.06.2011

Azi ma uitam printr-o librarie si mi s-a parut interesanta aceasta carte. Cred ca o voi cumpara

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secretele Numerologiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Richard Craze

Deocamdata in afara de "Secretele Numerologiei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Richard Craze.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter