Secretele fotografiei digitale. Editie 2011

Secretele fotografiei digitale. Editie 2011

Editura Casa
57,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Secretele fotografiei digitale. Editie 2011

Faţă de aparatele clasice cu film, aparatele digitale sunt mult mai uşor de utilizat, rezultatul este mult mai reuşit, fotografierea se învaţă mult mai rapid iar tehnica este mai accesibilă, mai atractivă.

Totuşi, tehnica nu înseamnă totul deoarece aparatul digital - oricât de profesional ar fi - nu gândeşte în locul nostru. În general, marea majoritate a fotografilor începători comit cam aceleaşi greşeli banale care pot ruina cele mai frumoase clipe, pe când marea parte a acestor erori se pot corecta cu puţină atenţie şi câteva cunoştinţe minime.

Cartea noastră prezintă caracteristicile celor trei mari categorii ale aparatelor foto digitale, obiectivele şi accesoriile utilizate, toate acestea actualizate cu ultimele modele apărute pe piaţă, totodată oferind cititorilor îndrumări practice în legătură cu setarea aparatului, prelucrarea imaginilor şi tipărirea lor.

Cartea "Secretele fotografiei digitale. Editie 2011" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Richard Keating, Enczi Zoltan, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Secretele fotografiei digitale. Editie 2011 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secretele fotografiei digitale. Editie 2011" este de 57.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Limba: ro
Subiecte: arta fotografica

Pret Secretele fotografiei digitale. Editie 2011

Produse similare si recomandari

Fotografia digitala
Greenberg Steven
31.41 RON
Romania
Florin Andreescu
34.20 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Romania in fotografii (ne)conventionale
Voiculescu Razvan
40.50 RON
Secretele fotografiei digitale pentru incepatori
Richard Keating, Enczi Zoltan
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secretele fotografiei digitale. Editie 2011. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Richard Keating

Richard Keating a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia de natura cu aparatul foto digital, Fotografia digitala cu aparate foto DSLR, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , Secretele fotografiei digitale. Editia 2012, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Enczi Zoltan

Enczi Zoltan a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia de natura cu aparatul foto digital, Fotografia digitala cu aparate foto DSLR, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , Secretele fotografiei digitale. Editia 2012, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter