Secretele fotografiei digitale. Editia 2012

Secretele fotografiei digitale. Editia 2012

Editura Casa
57,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Secretele fotografiei digitale. Editia 2012

Faţă de aparatele clasice cu film, aparatele digitale sunt mult mai uşor de utilizat, rezultatul este mai reuşit, fotografierea se învaţă mult mai rapid, iar tehnica este mai accesibilă şi mai atractivă.
Totuşi, tehnica nu înseamnă totul, deoarece aparatul digital - oricât de profesional ar fi - nu gândeşte în locul nostru.

În general, marea majoritate a fotografilor începători comit cam aceleaşi greşeli banale care pot ruina cele mai frumoase clipe, pe când cele mai multe din aceste erori se pot corecta cu puţină atenţie şi câteva cunoştinţe minime.

Această carte prezintă caracteristicile celor trei mari categorii ale aparatelor foto digitale, obiectivele şi accesoriile utilizate, toate acestea actualizate cu ultimele modele apărute pe piaţă, totodată oferind cititorilor îndrumări practice în legătură cu setarea aparatului, prelucrarea imaginilor şi tipărirea lor.

Ediţiile anterioare ale cărţii au format deja câţiva fotografi, acestea fiind utilizate tot mai des ca material didactic chiar şi la seminariile foto.

În completarea ediţiilor precedente, în această a treia ediţie (2012) sunt prezentate ultimele noutăţi apărute pe piaţa de profil în materie de aparate şi obiective, care vor stârni cu siguranţă interesul cititorilor. De asemenea, s-au introdus îmbunătăţiri la capitolul prelucrarea imaginilor şi, ca noutate absolută, sunt prezentate noţiunile de bază ale fotografierii 3D.

Cuprins:

Tipuri de aparate foto digitale
Tehnologia digitală
Tipuri de aparate
Compacte
Aparate foto DSLR
Compacte cu obiective interschimbabile

Obiective
Generalităţi
Obiectivul ideal
Grandangular şi tele
Lentile de conversie pentru compacte

Accesorii
Carduri de memorie, trepiede
Acumulatori, încărcătoare, carcase subacvatic

Setări
Vizorul
Programul automat
Expunere, măsurarea expunerii, corecţii
WB, ISO, rezoluţie
Focalizare, profunzime de câmp, bliţ
Setări pentru bliţ
Funcţii extra
Setări de bază, verificarea fotografiilor

Trucuri
Cele mai importante trucuri

Teme foto
Compoziţie, lumină
Teme uşoare
Fotografia de peisaj, clădiri
Teme dificile
Oameni
Concerte, animale preferate
Fotografii macro şi de animale sălbatice
Fotografii 3D, filmări HD
Fotografii premiate

Sfaturi practice

Prelucrarea imaginilor

Alte lucruri importante de făcut

Dicţionar explicativ

Cartea "Secretele fotografiei digitale. Editia 2012" a fost publicata in categoria Arta / Fotografie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Enczi Zoltan, Richard Keating, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Secretele fotografiei digitale. Editia 2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secretele fotografiei digitale. Editia 2012" este de 57.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786068189642
Pagini: 157
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Secretele fotografiei digitale. Editia 2012

Produse similare si recomandari

Petala + CD
Alexandru Andries
69.89 RON
Fotografia de calatorie
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Fotografia digitala cu aparate foto DSLR
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Secretele fotografiei digitale pentru incepatori
Richard Keating, Enczi Zoltan
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secretele fotografiei digitale. Editia 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Enczi Zoltan

Enczi Zoltan a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia de natura cu aparatul foto digital, Fotografia digitala cu aparate foto DSLR, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale. Editie 2011, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Richard Keating

Richard Keating a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia de natura cu aparatul foto digital, Fotografia digitala cu aparate foto DSLR, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale. Editie 2011, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter