Secrete bine pazite

Secrete bine pazite

Editura Miron
21,60 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Secrete bine pazite

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Secrete bine pazite", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura americana, Beletristica / Roman de dragoste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Sandra Brown si a fost publicata de editura Miron. Se poate cumpara cartea Secrete bine pazite prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Secrete bine pazite" este de 21.6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Secrete bine pazite

Produse similare si recomandari

PRAXIS
Walter Jon Williams
49.90 RON
Mantia inselaciunii
James Luceno
30.00 RON
Initierea
Richelle Mead
44.90 RON
Firma
John Grisham
29.99 RON
Razbunatorii - Iar sangele va curge
John Connolly
45.00 RON
DRAGI AMERICAN AIRLINES
Jonathan Miles
36.90 RON
La rascruce (seria razboiul clonelor)
Matthew Stover
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Secrete bine pazite. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sandra Brown

Sandra Brown a publicat inca 20 carti prezente in libraria noastra, Dilema, Furtuna in paradis, Cautari periculoase, Confruntarea, Dulce manie, Eden Pass, Exclusiv, Focul mocnit din paradis, Imaginea din oglinda, Imbratisare in amurg, Juramintul uitat, Martora, Matase frantuzeasca, Paravanul de fum, Sarada, Sarutul ispitei, Seductie, Situatie limita, Ultimul joc, Violul, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter