Scrisori catre zane : O carte si un set pentru scrisori

Scrisori catre zane : O carte si un set pentru scrisori

32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Varsta : 5-10

Recenzie Scrisori catre zane : O carte si un set pentru scrisori

Distreaza-te incercand emotia trimiterii unei scrisori, folosind acest set magic! Vei gasi in interior o fermecatoare carte cu o poveste despre o fetita care trimite si primeste scrisori deosebite.

Acest set dragalas pentru scrisori le pune copiilor la indemana tot ce este necesar pentru a incepe sa corespodeze. Setul contine: 10 foi de scris si 10 plicuri, o foaie cu abtibilduri stralucitoare, 6 sabloane, 6 carti postale, un pix, un creion si o radiera.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Scrisori catre zane", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Carti Mos Nicolae, Carti pentru copii / Carti pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Scrisori catre zane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Scrisori catre zane" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 9789738956957
Pagini: 16
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Scrisori catre zane : O carte si un set pentru scrisori

Produse similare si recomandari

BASME
Petre Ispirescu
64.90 RON
Casa papusilor
35.00 RON
Printesa pentru o zi
Judy Katschke, L. Stan, Oancea Iustin
49.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Scrisori catre zane : O carte si un set pentru scrisori. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter