Scotidusii liberi

Scotidusii liberi

32,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Scotidusii liberi

O poveste din LUMEA DISC. Necazuri la ferma Suferinzilor! Dinspre dealuri se revarsa cosmarurile, iar fratele mai mic al lui Tiffany Suferind a fost rapit. Ca sa-l aduca înapoi, Tiffany are o arma (de fapt, o tigaie), cartea magica a bunicii sale (ei, da, Bolile ovinelor) si prietenia Nac Mac Fulgerilor - scotidusii liberi, picteii cu piele albastra, batausi, hoti si zurbagii, care au fost surghiuniti din Taramul basmelor pentru betie si dezordine...

Cartea "Scotidusii liberi" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Terry Pratchett si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Scotidusii liberi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Scotidusii liberi" este de 32.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-7644-59-X
Pagini: 400
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Scotidusii liberi

Produse similare si recomandari

Pe jumatate moarta
Kim Harrison
34.90 RON
Cosmarul vraciului
Joseph Delaney
39.89 RON
Vrajitoarele
Joseph Delaney
39.90 RON
Al doilea asediu
Henry H Neff
49.99 RON
Captivi in Yadah
Madeleine L Engle
44.90 RON
TUNELE 4
Brian Williams, Roderick Gordon
54.90 RON
Testamentul lui Will Wolfkin
Steven Knight
39.89 RON
O afacere ingrozitor de bestiala
Matthew Morgan, David Sinden, Guy Macdonald
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Scotidusii liberi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Terry Pratchett

Terry Pratchett a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Zei marunti, Doar tu poti salva omenirea, Domnul cu coasa, Eric, Eric, Garzi! Garzi!, Imagini miscatoare, In camion, In excavator, In nava, Lumina fantastica, Pachet Doar tu poti salva omenirea + Scotidusii liberi, Prin cele strainatati, Semne bune , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter