Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat

Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat

Dupa ce a descoperit ca toti fostii ei elevi au regresat, doamna Wellington le cere lui Madeleine, Theo, Lulu si Garrison sa revina pentru vara la Scoala Fricosilor. Va fi destul de dificil pentru ei sa se confrunte din nou cu fobiile lor, dar cand redutabilul cvartet constata ca a mai sosit un elev nou, lucrurile devin cu adevarat inspaimantatoare. Si pentru a complica lucrurile, elevii se trezesc repede confruntati cu o situatie dificila, fiind nevoiti sa actioneze pentru a salva scoala.

Gitty Daneshvari a debutat in literatura pentru copii cu Scoala Fricosilor, carte inspirata din numeroasele ei temeri din copilarie. Ea a mai scris si un roman pentru adulti, intitulat The Makedown. Gitty a tot sperat ca temerile ei s-o ajute intr-o buna zi in viata, lucru care, spre fericirea ei, s-a si indeplinit. Ea locuieste la New York impreuna cu cele doua pisici si iubitul ei buldog Harriet, care stie sa poarte centura de siguranta.

"Doamna Wellington şi Schmidty conduseră grupul în poi la microbuz, menţinând un ritm destul de alert pent vârsta lor avansată. La câţiva paşi în spatele celor doi..." Continuare...

"In timp ce fata îşi recăpăta răsuflarea, Theo făcea ni exerciţii fizice de încălzire, spre amuzamentul şerifului. - Am cam îmbătrânit, spuse Theo oftând. Cred..." Continuare...

Cartea "Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gitty Daneshvari si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-609-207-4
Pagini: 251
Format: 13,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat

Produse similare si recomandari

Trans-Atlantic
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Schite
Virginia Woolf
22.99 RON
Rinocerul
Colin Forbes
27.99 RON
Forte irezistibile
Danielle Steel
25.00 RON
Avatar si incarnare
Geoffrey Parrinder
12.00 RON
Pe urmele dansatorului
Iris Johansen
33.90 RON
Societatea spectacolului
Guy Debord
19.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gitty Daneshvari

Pe langa "Scoala fricosilor 2 - Lectia nu s-a terminat", autorul Gitty Daneshvari a publicat si Scoala fricosilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter