Scoala dragostei

Scoala dragostei

Editura Alcris
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010

Recenzie Scoala dragostei

Megan il iubise nebuneste pe Erich, dar casatoria lor nu fusese decat o aparenta, o inselatorie careia ii pusese capat o moarte neasteptata... Cand Kurt von Kleist, fratele vitreg al lui Erich, o invita la castelul lui din Austria, pentru o problema de mostenire, are rezerve. Acesti von Kleist sunt egoisti, aroganti, dominatori si capabili de orice pentru a-si satisface ambitiile. Kurt este totusi fermecator, amabil, seducator. Poate prea mult pentru o tanara femeie fragila, cu inima franta?

Cartea "Scoala dragostei" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cristine de Rivoyre si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Scoala dragostei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Scoala dragostei" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Scoala dragostei

Produse similare si recomandari

Calutul de lemn
Paula Firth
10.00 RON
Atat de aproape
Sheila Holland
8.00 RON
Mireasa zapezii
Marge Smith
8.00 RON
Focul desertului
Karen Whiddon
5.00 RON
Acum ori niciodata
Eleen Kelly
7.00 RON
Ingerul pazitor vol. I
Sara Blayne
8.00 RON
Intalnire inevitabila
Dawn Stewardson
10.00 RON
Un plan ingenios
Tracy Pearson
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Scoala dragostei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristine de Rivoyre

Pe langa "Scoala dragostei", autorul Cristine de Rivoyre a publicat si Casa copilariei, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter