(S)clipirea

(S)clipirea

Editura Amaltea
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie (S)clipirea

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "(S)clipirea", publicata in 2 categorii, Economie / Marketing, Psihologie / Psihologie aplicata, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Malcolm Gladwell si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea (S)clipirea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "(S)clipirea" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret (S)clipirea

Produse similare si recomandari

Epoca iratiunii
Charles Handy
50.00 RON
Marketingul motivational
Robert Imbriale
19.00 RON
Guerrilla Marketing Research
Robert J. Kaden
29.90 RON
Manual de marketing
Michael J Thomas
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea (S)clipirea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Blink, Blink : Decizii bune in 2 secunde, Ce a vazut cainele : Si alte aventuri, Exceptionalii : Povestea succesului, Outliers - The Story of Sucess, The Tipping Point.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter