Schite

Schite

Editura RAO
22,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789731039718;Nr. Pagini: 192;Aparitie: 26.9.2009

Recenzie Schite

    În decursul întregii sale vieţi, Virginia Woolf obişnuia ca, la anumite intervale, să scrie scurte povestiri. Era obiceiul ei ca ori de câte ori îi venea o idee să o schiţeze într-o formă foarte provizorie şi s-o pună apoi de o parte într-un sertar. Ulterior, dacă un editor o solicita să scrie o povestire scurtă şi ea se afla în dispoziţia de a o scrie (ceea ce nu se întâmpla adesea), atunci lua schiţa din sertar şi o rescria uneori de mai multe ori. Sau, dacă avea dispoziţia, ceea ce se întâmpla deseori când scria un roman, că are nevoie să-şi odihnească mintea lucrând la altceva pentru un răstimp, atunci ea fie scria un eseu critic, fie lucra la una din schiţe. - L. WOOLF În schiţele sale, Virginia Woolf a urmărit să transpună în câteva pagini esenţa propriului său univers. "Clipe de viaţă" ar putea sluji drept subtitlu pentru fiecare din aceste fragmente în proză. Ele încearcă, în fond, să comunice calitatea unică a unei clipe, a clipei când lumea simţirii noastre şi lumea interioară, prezentul şi trecutul, ceea ce se află aici şi ceea ce se află aiurea, aidoma diferitelor elemente dintr-o soluţie, se combină pe neaşteptate, pentru a forma un întreg solid, realitatea - care, o clipă mai târziu, odată întrezărită, se dizolvă din nou în aceste elemente.     

Cartea "Schite" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Virginia Woolf si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Schite prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Schite" este de 22.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Schite

Produse similare si recomandari

Trans-Atlantic
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Caravana Dragostei
Linda Snow
7.00 RON
Dumnezeu mi-e bun amic
Cyril Massarotto
14.90 RON
Pe urmele dansatorului
Iris Johansen
33.90 RON
Societatea spectacolului
Guy Debord
19.99 RON
Minciuni sub clar de luna
Amanda Quick
32.90 RON
Roma intre jurnal si fotografie
Rodica Flesariu Marinescu
7.80 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Schite. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Virginia Woolf

Virginia Woolf a publicat inca 15 carti prezente in libraria noastra, , Camera lui Jacob , Eseuri alese : Portrete in oglinda, Eseuri alese - Arta lecturii , Intre acte , Jurnalul unei scriitoare , Spre far. Editie 2011, Valurile, Anii, Doamna Dalloway, Mrs Dalloway, Mrs. Dalloway, Orlando, Spre far, To the Lighthouse, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter