Schita pentru o autoanaliza

Schita pentru o autoanaliza

Editura Art
19.50 9.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 152; Format : 130 x 200 mm; ISBN : 978–973–124–228–6

Recenzie Schita pentru o autoanaliza

Schiţă pentru o autoanaliză, ultimul text al lui Pierre Bourdieu, publicat postum, ne propune - pe armătura propriului sistem teoretic şi metodologic - eboşa traiectoriei sale personale şi intelectuale. Prevestită de „insolitele confesiuni impersonale" din Meditaţii pascaliene, demarată ca proiect în partea finală a ultimului curs pe care l-a ţinut la Collège de France, volumul se vrea o autosocioanaliză. Proiectul lui intelectual este de a găsi acel „loc geometric al tuturor perspectivelor" despre care vorbea Leibniz, evitând atât „excesul de proximitate", cât şi „excesul de distanţă", încercând să nu devină „ideologul propriei sale vieţi". Rezultatul - un balans eroic şi, pe alocuri, improbabil între personal şi impersonal - este cea mai frumoasă şi mai adevărată carte a lui Pierre Bourdieu.

Cartea "Schita pentru o autoanaliza" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihanaliza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Pierre Bourdieu si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Schita pentru o autoanaliza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Schita pentru o autoanaliza" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Schita pentru o autoanaliza

Produse similare si recomandari

Perversiunea
Claire Pajaczkowska
7.00 RON
Cum sa te psihanalizezi singur
A. Roberti
35.00 27.90 RON
Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale
Andre Haynal, P. Roazen, E. Falzeder
26.16 RON
Directii noi in psihanaliza
Karen Horney
29.00 RON
Psihanaliza si stiintele umaniste
Rank Otto, Hanns Sachs
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Schita pentru o autoanaliza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Pierre Bourdieu

Pierre Bourdieu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Despre televiziune, Regulile artei, Regulile artei, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter