Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel

Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel

Editura Art
17,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Nobel

Recenzie Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel

„Pe măsură ce talentele mele reale se dezvoltau, mă lăsau complet neputincios în faţa vieţii, aşa cum devine orice artist adevărat, capabil doar de gândurile şi simţirile sale. Gânduri pentru că am simţit şi simţiri pentru că am gândit. De fapt, sub puterea iluziei de a mă crea pe mine însumi, am creat doar ce am simţit şi ce am fost în stare să cred."
Luigi Pirandello, Discurs la Stockholm, 1934

„Subiectele preferate ale lui Pirandello sunt viaţa şi arta, adevărul şi minciuna, realitatea şi iluzia, adică esenţa însăşi a teatrului." - Alice Georgescu

„Pirandello nu este numai un precursor al poeticilor care se pot revendica de la suprarealism sau expresionism, ci un exponent plenar al crizei intelectuale, de la care se desprind drumurile confuze, fără de lumini şi perspective." - Alexandru Balaci

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Teatru, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Luigi Pirandello si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel" este de 17.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-973-124-747-2
Pagini: 288
Format: 12 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Luigi Pirandello

Pe langa "Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese - Colectia Nobel", autorul Luigi Pirandello a publicat si Exclusa , aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter