Sarcina: numărătoarea inversă.  : 9 luni de sfaturi practice, îndrumări utile şi adevăruri necenzurate

Sarcina: numărătoarea inversă. : 9 luni de sfaturi practice, îndrumări utile şi adevăruri necenzurate

39.50 35.55 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 288

Recenzie Sarcina: numărătoarea inversă. : 9 luni de sfaturi practice, îndrumări utile şi adevăruri necenzurate

Pentru a avea cât mai puţine temeri legate de sarcină, secretul este să ai la îndemână cât mai multe informaţii cu putinţă. Pe piaţă există multe cărţi despre sarcină din care poţi afla tot felul de informaţii şi detalii despre graviditate. Ceea ce este unic în cartea de faţă, Sarcina: numărătoarea inversă, sunt detaliile de natură emoţională. Susan Magee îţi prezintă fiecare stadiu al sarcinii analizând fiecare zi în parte. Vei avea senzaţia că Susan îţi citeşte gândurile. Împreună cu ea, vei explora întreaga gamă de emoţii specifice sarcinii, fără să te simţi vinovată. Ba mai mult, vei ajunge să fii mândră de ele!

Totodată, autoarea te va învăţa cum să procedezi astfel încât aşteptările pe care le vei avea de la partenerul tău să fie rezonabile, pentru ca relaţia voastră să supravieţuiască. Vei citi cartea pe nerăsuflate, pentru că stilul clar şi plin de umor în care este descrisă esenţa sarcinii te va ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ şi să te simţi normal.

Noi, femeile, ne punem sub semnul întrebării abilităţile de mamă, considerând că ar trebui să ne descurcăm mereu tot mai bine. Indiferent de cât ne-am străduit să rămânem însărcinate, de eşecurile pe care le-am întâmpinat sau de complicaţiile medicale cu care ne-am confruntat, fiecare dintre noi crede că ar fi trebuit să facă mai multe. Prin această carte, Susan Magee te va ajuta să renunţi la această atitudine negativistă, oferindu-ţi sfaturi pentru fiecare zi a sarcinii. Mai mult decât atât, ea te va face să înţelegi că vei fi o mamă minunată – pentru că îţi iubeşti bebeluşul şi îi vrei numai binele!

Cartea "Sarcina: numărătoarea inversă. " a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Susan Magee, Kara Nakisbendi, si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Sarcina: numărătoarea inversă. prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sarcina: numărătoarea inversă. " este de 35.55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: pre-natal

Pret Sarcina: numărătoarea inversă. : 9 luni de sfaturi practice, îndrumări utile şi adevăruri necenzurate

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
De-a lungul timpului... dupa nastere
Echipa de ingrijire perinatala Saint-Justine
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sarcina: numărătoarea inversă. : 9 luni de sfaturi practice, îndrumări utile şi adevăruri necenzurate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Susan Magee

Deocamdata in afara de "Sarcina: numărătoarea inversă. : 9 luni de sfaturi practice, îndrumări utile şi adevăruri necenzurate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Susan Magee.

Kara Nakisbendi

Deocamdata in afara de "Sarcina: numărătoarea inversă. : 9 luni de sfaturi practice, îndrumări utile şi adevăruri necenzurate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kara Nakisbendi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter