Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual

Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual

39.50 35.55 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009; Numar de pagini : 224

Recenzie Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual

În sfârşit! Un ghid cuprinzător pentru o sarcină fără griji!

Aducerea pe lume a unui copil este unul dintre momentele definitorii ale vieţii. Este un timp al minunării şi al fericirii, al destinderii şi al plăcerii de a deveni din nou capabilă să dormi pe spate şi să uiţi de arsuri.

Dar, fără nicio îndoială, sentimentul de a fi însărcinată poate fi copleşitor. Sunt atât de multe lucruri de învăţat şi pentru care trebuie să te pregăteşti, iar nenumăratele schimbări bizare pe care corpul le suferă le pot face pe unele femei să creadă că ceva, în mod sigur, nu e în ordine. Cum pot fi normale toate aceste urinări, palpitaţii, scurgeri, inflamaţii hemoroidale, insomnii, atitudini morocănoase şi balonări? Ei bine, ele sunt normale.

În cazul femeilor care vor să facă totul „ca la carte“ pentru bebeluşii lor, să trudească pentru fiecare ultim detaliu şi să nu lase nicio măsură de pregătire neefectuată la timp, sarcina poate să pară ca un examen fundamental pe care-l dai acasă, la care nu se acceptă nicio notă mai mică de 10. Crede-ne, în momentul în care vei ţine în braţe acel bebeluş, te vei simţi la fel de informată ca medicul rezident care ţi-a făcut examenul pelvian.

Din fericire, sarcina se desfăşoară ca un luping executat pe pilot automat: bebeluşul este creat de la început până la sfârşit şi apoi, atunci când este gata, este trimis în lume. Practic, nu trebuie să faci nimic pentru a asambla bebeluşul. Nu trebuie să-ţi baţi capul cu întrebări de genul: „Cum să construiesc un ochi?“ sau: „Oare construiesc un sistem ventricular excelent, din toate punctele de vedere?“ sau: „Va şti colul meu uterin să se contracte zece centimetri după ce bebeluşul s-a născut?“. Indiferent dacă tu te-ai interesat de fiecare risc posibil pe care-l prezintă o sarcină sau dacă ai abordat problema cu o ignoranţă desăvârşită, după 40 de săptămâni de gestaţie (în mod obişnuit), bebeluşul se va naşte.
Acest manual te va iniţia în procesul gestaţiei, care constă în transformarea unui mănunchi de celule într-o minunată fiinţă umană care s-ar putea, într-o bună zi, să-ţi ceară să ai grijă de nepotul tău.

"Oamenii adoră să ghicească dacă vei avea un băietei sau o fetită. In special femeile mai In vârstă se comportă de parcă au monopolizat piaţa despre ghicitul sexului bebeluşului. în..." Continuare...

"Cât de mult e prea mult? O îngrijorare exprimată de femeile însărcinate care vor să facă exerciţii fizice este aceea că pot pune în pericol fătul, prin creşterea ritmului..." Continuare...

Cartea "Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Sarah Jordan, David Ufberg, si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual" este de 35.55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
De-a lungul timpului... dupa nastere
Echipa de ingrijire perinatala Saint-Justine
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Sarah Jordan

Deocamdata in afara de "Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sarah Jordan.

David Ufberg

Deocamdata in afara de "Sarcina – manual de instrucţiuni/ The Pregnancy Instruction Manual", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului David Ufberg.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter