Sarbatorile la romani vol. I-III

Sarbatorile la romani vol. I-III

31,61 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Mythos

Recenzie Sarbatorile la romani vol. I-III

Cum ni se infatiseaza studiul lui Simion Florea Marian la mai bine de o suta de ani de la  prima aparitie?

Fara indoiala ca are valoarea unei lucrari de referinta, a unei lucrari clasice, care a propus o imagine rotunda, am putea zice completa, a sarbatorilor si obiceiurilor pe care le-a cercetat, a lumii patriarhale care le practica.

O lume care traia fara crti de astronomie, fara termometre, fara calendare tiparite, o lume care se conducea dupa o straveche stiinta dobadita prin obsevarea naturii, a vietii. O stiinta care, spune etnograful, ii era suficienta: "Atata-i trebuie, mai mult nimic!" - Iordan Datcu

Cartea "Sarbatorile la romani vol. I-III" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Simeon Florea Marian si a fost publicata de editura Saeculum I. O.. Se poate cumpara cartea Sarbatorile la romani vol. I-III prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sarbatorile la romani vol. I-III" este de 31.61 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-642-287-4
Pagini: 992
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Sarbatorile la romani vol. I-III

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON
Pragmatismul care ne lipseste
Mihai Pavel Popovici
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sarbatorile la romani vol. I-III. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simeon Florea Marian

Pe langa "Sarbatorile la romani vol. I-III", autorul Simeon Florea Marian a publicat si Nasterea. Nunta. Inmormantarea la romani : Studiu istorico-comparativ etnografic, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter