Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere

Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere

5,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere

Va place sa va intalniti cu prietenii si sa povestiti cate-n luna, cate-n stele. Va spuneti ce aveti pe suflet, va rasfatati cu bunatati tocmai bune de rontait si va simtiti mai aproape... Insa intalnirile reusite se pregatesc din timp! Noi va ajutam oferindu-va o serie de retete numai bune de intampinat prietenii cei mai dragi.

Cartea "Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ioana Burlacu si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere" este de 5.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioana Burlacu

Pe langa "Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere", autorul Ioana Burlacu a publicat si Conserve din fructe, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter