Sarama. Vol. I

Sarama. Vol. I

Editura Tritonic
42,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sarama. Vol. I

Cand destinul e scris de Mana Invizibila e aproape imposibil sa-l schimbi. Mana stie intotdeauna ce decizii vei lua, dar ceea ce nu stie e ca una dintre profetii nu se va implini si destinul se va schimba.

Una din doua profetii e pe cale sa se implineasca atunci cand cartea destinului este furata. Era intunecata e pe cale sa vina. Legenda spune ca sunt trei ere intunecate, iar a treia va aduce sfarsitul. Dar nimeni - nici macar zeii - nu isi aminteste a cata era e. Asa ca profetia nu trebuie sa se implineasca. Singurii care pot opri asta sunt gemenii Sior si Sirona. Dar nu o pot face decat impreuna, lucru pe care ei nu-l cunosc. Iar atunci cand ziua si noaptea devin tot una lucrurile se schimba.

Gemenii aleg drumuri separate, dar lupta pentru aceeasi cauza. Insa asta nu e suficient. Amandoi trebuie sa ajunga in Turn pentru a reda ziua si noaptea omenirii.
Sarama e cartea destinului si asa va ramane pana la sfarsitul pamantului.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Sarama. Vol. I", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura fantasy, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Oana Mujea si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Sarama. Vol. I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sarama. Vol. I" este de 42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-8320-55-7
Pagini: 368
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sarama. Vol. I

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sarama. Vol. I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oana Mujea

Deocamdata in afara de "Sarama. Vol. I", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Oana Mujea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter