Sapte secrete ale liderilor inspirati

Sapte secrete ale liderilor inspirati

Editura CODECS
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sapte secrete ale liderilor inspirati

Cartea prezintă metodele folosite de o serie de lideri din domeniul afacerilor şi din sectorul public, reuniţi ca membri sau asociaţi în cadrul Reţelei Liderilor Inspiraţi şi renumiţi pentru rezultatele lor extraordinare şi pentru inspiraţia neobişnuită de care au dat dovadă în activitatea lor, în condiţiile dinamice şi complexe ale lumii de azi.

Cum putem înfăptui extraordinarul?

Ne învaţă câţiva lideri inspiraţi şi nonconformişti, care au reuşit acest lucru. Ei fac parte din Reţeaua Liderilor Inspiraţi, creată în 1999 cu scopul de afla cum arată tipul de leadership care va defini afacerile secolului 21, aşa cum fordismul, taylorismul şi managementul ştiinţific au definit secolul 20.

Membrii reţelei se întâlnesc să schimbe idei şi practici inspirate de leadership în câteva domenii critice, precum cel al inovării sau al conducerii într-o lume interconectată. Aceşti lideri inspiraţi sunt mari deschizători de drum, precum Sinclair Beecham, fondatorul companiei Pret-A-Manger; bancheri radicali, ca Mike Harris, fondatorul băncii First Direct; Warren Bennis, pe care Forbes l-a numit "decanul leadershipului" ... şi mulţi, mulţi alţii.

Phil Dourado şi Phil Blackburn au reuşit să strângă şi să distileze cele mai inspirate idei oferite de membrii reţelei şi apoi au scris această carte, muindu-şi  peniţa în esenţa lor.
 

Cartea "Sapte secrete ale liderilor inspirati" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Phil Douardo, Phil Blackburn, si a fost publicata de editura CODECS. Se poate cumpara cartea Sapte secrete ale liderilor inspirati prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sapte secrete ale liderilor inspirati" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sapte secrete ale liderilor inspirati

Produse similare si recomandari

Castiga aurul !
John C. Maxwell
28.00 RON
Coaching in Organizatii
Perry Zeus, Suzanne Skiffington
55.00 RON
Dezvolta liderii din jurul tau
John Maxwell
12.50 RON
Recompense. Cand inovatia da roade
James P. Andrew, Harold L. Sirkin
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sapte secrete ale liderilor inspirati. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Phil Douardo

Deocamdata in afara de "Sapte secrete ale liderilor inspirati", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Phil Douardo.

Phil Blackburn

Deocamdata in afara de "Sapte secrete ale liderilor inspirati", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Phil Blackburn.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter