Sanitarium : Locul in care nimic nu este ce pare a fi

Sanitarium : Locul in care nimic nu este ce pare a fi

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sanitarium : Locul in care nimic nu este ce pare a fi

David Eagan, fost ziarist de succes din Chicago, este angajat de fundaţia L.S. Hope să scrie monografia unui spital de psihiatrie din Missouri, cunoscut în zonă sub numele de Sanitarium. El soseşte acolo însoţit de soţia lui, Amy, desfigurată în urmă cu trei ani, într-un accident, şi este cazat în casa fostului director al spitalului, Robert Coen, despre care află că se sinucisese cu puţin timp în urmă.

Asistenta-şefă, Sandra Wilson, pare să fie nu doar adevărata stăpâna a locului, dar şi păzitoarea unor taine ale familiei Hope ale căror origini se află adânc în trecut şi pe care David încearcă, treptat, să le aducă la lumină. Pe masură ce ancheta lui înaintează, personalul devine tot mai ostil, au loc întâmplari stranii, iar secretul care pare să fie îngropat în Sanitarium devine tot mai tenebros şi mai periculos pentru David şi Amy.

Cartea "Sanitarium" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Eugen Ovidiu Chirovici si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Sanitarium prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sanitarium" este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066092449
Pagini: 220
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sanitarium : Locul in care nimic nu este ce pare a fi

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sanitarium : Locul in care nimic nu este ce pare a fi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eugen Ovidiu Chirovici

Eugen Ovidiu Chirovici a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Cine a ucis-o pe Nora Jones?, Hoodoo Creek, Pulbere neagra, Puterea, Voodoo, A doua moarte, La broasca lesinata, Labyrinth.com, Misterele istoriei , Noua economie : ABC pentru viitorii milionari, Suflete la pret redus , dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter