Sanctus

Sanctus

Editura All
29.90 27.81 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Bestseller
Seria: Strada Fictiunii

Recenzie Sanctus

Citadela, sudul Turciei – un munte sălbatic, care adăposteşte cel mai vechi lăcaş de cult şi cel mai mare mister al omenirii. Călugării care viermuiesc prin măruntaiele lui fac parte dintr-o sectă antică, numită Sanctus, care practică ritualuri de o violenţă inimaginabilă.

Într-o dimineaţă, un călugăr al ordinului urcă în vârful muntelui, întinde braţele în formă de cruce şi se aruncă în gol. Trupul îi este plin de tăieturi până la os, în forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva în măruntaiele muntelui există o grădină care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoaşterea nu înseamnă păcat originar, ci putere divină. Când detectivul Arkadian, brazilianul Oskar (arhitectul Cristului de la Rio) şi ziarista Liv pătrund în Citadelă, ei sunt pe cale să descopere unul dintre cele mai înspăimântătoare secrete ale civilizaţiei.

Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător. A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes. Sanctus (2011; Editura ALLFA, 2011) este primul lui roman, parte a unei trilogii.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Sanctus", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Beletristica / Literatura fantasy, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Simon Toyne si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Sanctus prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sanctus" este de 27.807 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: octombrie 2011
ISBN: 978-973-724-293-8
Pagini: 496
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sanctus

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

1. Sanctus de GinghinaLaurentiuDaniel la 18.11.2011

Un thriller hipnotic foarte bine lucrat care te tine cu sufletul la gura si care te face sa vrei ca el sa nu se mai termine

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sanctus. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simon Toyne

Deocamdata in afara de "Sanctus", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Simon Toyne.

Strada Fictiunii

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter