Salvarea templierilor (Hardcover)

Salvarea templierilor (Hardcover)

Editura Nemira
63,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Suspans

Recenzie Salvarea templierilor (Hardcover)

Continuarea bestsellerului international Ultimul templier

Anul 1203. Constantinopolul este asediat de un grup secret de cavaleri templieri, care se infiltrează în biblioteca imperială. Vor să pună mâna pe documente periculoase, care nu trebuie să ajungă la dogele Venetiei. Secrete ascunse în codexuri declansează o aventură pe viată si pe moarte.

Mileniul al III-lea d. Hr. Sean Reilly, agent FBI, se strecoară în Arhivele Vaticanului, acolo unde sunt depozitate documentele despre Inchizitie. Tess Chaykin, iubita lui, a fost răpită si-si poate recâstiga libertatea numai cu ajutorul unui document ascuns într-un mormânt – Fondo Templari, o istorie secretă a vestitilor templieri. Reilly sustrage documentul pretios si astfel începe lupta.

Vândut în milioane de exemplare în SUA si Marea Britanie, romanul Salvarea templierilor îsi asteaptă cititorii cu povesti, întâmplări si personaje care înfierbântă imaginatia.

Cartea "Salvarea templierilor (Hardcover)" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 01.01.2018. A fost scrisa de Raymond Khoury si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Salvarea templierilor (Hardcover) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Salvarea templierilor (Hardcover)" este de 63.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-606-579-365-1
Format: 15 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: raymond khoury , salvarea templierilor

Pret Salvarea templierilor (Hardcover)

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON
Salvarea templierilor (Hardcover)
Raymond Khoury
63.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Salvarea templierilor (Hardcover). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Raymond Khoury

Raymond Khoury a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Sanctuarul, Ultimul templier, Ultimul templier (Hardcover).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter