Sacrul monstruos : Mitologie. Mitistorie. Folclor romanesc

Sacrul monstruos : Mitologie. Mitistorie. Folclor romanesc

Editura Paideia
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sacrul monstruos : Mitologie. Mitistorie. Folclor romanesc

"Este asadar vorba de o abordare curajoasa a unui domeniu major, de incontestabil interes stiintific, filozofic, cultural, de vreme ce acesta vizeaza insusi nucleul psihicului uman, insetat de cunoasterea si convietuirea pasnica cu Divinitatea, bantuit de spaima Mortii. Invariantele gandirii colective sunt cercetate cu mijloace originale, specifice autoarei".

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Sacrul monstruos", publicata in 3 categorii, Beletristica / Folclor, Beletristica / Mitologie, Sociologie / Antropologie si etnologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Luiza Maria Dumitru si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Sacrul monstruos prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sacrul monstruos" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sacrul monstruos : Mitologie. Mitistorie. Folclor romanesc

Produse similare si recomandari

   

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sacrul monstruos : Mitologie. Mitistorie. Folclor romanesc. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Luiza Maria Dumitru

Deocamdata in afara de "Sacrul monstruos : Mitologie. Mitistorie. Folclor romanesc", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Luiza Maria Dumitru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter