Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)

Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)

Editura Leda
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Eve

Recenzie Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)

Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.

Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.

Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!

Anna Carey a studiat literatura şi scrierea creativă la Universitatea New York şi deţine un Master de la Brooklyn College. În prezent locuieşte în Los Angeles.

Cartea "Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Anna Carey si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-481-3
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: eve , sacrificiul

Pret Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anna Carey

Pe langa "Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)", autorul Anna Carey a publicat si Eve, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Eve

Sacrificiul (Eve. Cartea a II - a)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter