Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente

Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente

Editura Paralela45
24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007; Numar de pagini : 298; Format : 14 x 20 cm; ISBN : 978-973-697-988-0

Recenzie Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente

Scrisă de doi medici cu mare experienţă în domeniu şi bazată pe cercetări aprofundate, efectuate asupra unei plaje vaste de subiecţi, de toate vârstele, cartea de faţă se adresează tuturor celor care luptă împotriva kilogramelor în plus şi a inerentelor complicaţii generate de supraponderalitate.

Dieta ştiinţifică propusă de autori urmăreşte eliminarea disconfortului provocat de înfometarea deliberată şi, totodată, obţinerea unui rezultat mai bun şi mai durabil printr-o alimentaţie consistentă, dar raţională, care va duce la ameliorarea stării generale de sănătate şi, implicit, la ridicarea moralului oricărui cititor care îşi propune să le urmeze sfaturile.

Unul dintre ultimele capitole prezintă meniuri şi reţete concepute în spiritul acestei diete, iar ingredientele folosite sunt accesibile oricărui utilizator din România.

Cartea "Sa slabim mancand sanatos" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Nutritie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Sa slabim mancand sanatos prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sa slabim mancand sanatos" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente

Produse similare si recomandari

Alimentatia gravidei
Leonella Nava
19.90 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Alimentatia dupa grupa sangvina
Lucy Degremont, Vago Karen
29.98 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Biblia intolerantelor alimentare
Antony Haynes, Antoinette Savill
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Jack Goldberg

Deocamdata in afara de "Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jack Goldberg.

Karen O Mara

Deocamdata in afara de "Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Karen O Mara.

Gretchen Becker

Deocamdata in afara de "Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gretchen Becker.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter