Sa raman - sau sa plec?

Sa raman - sau sa plec?

Editura Mentor Macro
16,35 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sa raman - sau sa plec?

Cui se adreseaza aceasta care?

In primul rand celor care vor altceva, tuturor categoriilor socio-profesionale, factorilor de decizie si liderilor de opinie care si-au asumat rolul de a sprijini si de a conduce aceasta societate si care si-au asumat rolul de a sprijini si de a conduce aceasta societate care ar putea fi interesati de ceea ce vede si crede un tanar obisnuit, daca la randul lor inteleg ca, pentru reconstructia acestei societati, este nevoie ca toata lumea sa fie implicata si ca fiecare conteaza in egala masura.

Cartea "Sa raman - sau sa plec?" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.02.2018. A fost scrisa de Marius Panait si a fost publicata de editura Mentor Macro. Se poate cumpara cartea Sa raman - sau sa plec? prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sa raman - sau sa plec?" este de 16.35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2005
ISBN: 978-973-87333-0-8
Pagini: 292
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sa raman - sau sa plec?

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sa raman - sau sa plec?. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marius Panait

Deocamdata in afara de "Sa raman - sau sa plec?", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marius Panait.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter