Sa ne jucam pe calculator alfabetul

Sa ne jucam pe calculator alfabetul

Editura Erc Press
16.99 11.52 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sa ne jucam pe calculator alfabetul

Datorita exercitiilor din acest program copilul dumneavoastra va invata alfabetul, cititul si scrisul. Jocurile sunt concepute pentru cativa concurenti astfel incat ofera posibilitatea de a fi jucate de copii împreuna cu prietenii lor. Este un compendiu de stiinta in ale alfabetului, pregatit sa faca cititul o placere. Televizorul cu imagini, puzzle, concurs in poiana, concurs de pescuit litere, rebus sunt doar cateva jocuri pe care ti le oferim aici.

Cartea "Sa ne jucam pe calculator alfabetul" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Sa ne jucam pe calculator alfabetul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sa ne jucam pe calculator alfabetul" este de 11.52 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sa ne jucam pe calculator alfabetul

Produse similare si recomandari

Jocuri Si Matematica (vol.III)
Gheorghe Paun
7.30 RON
Invata sa desenezi - lucruri minunate
Kate Ashforth, Paul Konye
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sa ne jucam pe calculator alfabetul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter