Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru

Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru

Editura Aramis
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru

Setul de fise de lucru poate fi utilizat ca auxiliar indiferent de manualul de matematica pentru care s-a optat. Este foarte atractiv pentru copii, datorita varietatii exercitiilor si problemelor propuse, folosirii elementelor de joc si activitatilor practice de decupare, lipire, colorare, desen.

Acest set de fise este gandit si realizat astfel incat sa ofere continuitate in deslusirea tainelor matematicii in ciclul primar.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Anina Badescu si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-679-885-6
Pagini: 128
Format: 20,5 x 29 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru

Produse similare si recomandari

Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea I-a
Aurel Maior, Aurelia Calugarita, Elena Maior
8.91 RON
Religie cultul ortodox, clasa a IV-a. Caietul elevului
A. Chirila, L. Teodorescu, I. Martin
8.91 RON
Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a
Stefan Pacearca, Manuela Popescu
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sa deslusim tainele matematicii. Clasa a IV - a. Fise de lucru. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anina Badescu

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter