Rugati-va sa nu va creasca aripi

Rugati-va sa nu va creasca aripi

Editura Polirom
22,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: ESEURI SI CONFESIUNI

Recenzie Rugati-va sa nu va creasca aripi

Mereu dispus sa se intoarca pe firul memoriei, Octavian Paler evoca locuri, oameni si credinte care i-au influentat viata sau modul de a gindi. La Bruxelles, are senzatia permanentei infruntari intre trecut si prezent, incarnate in Contele de Egmont si Manneken Pis. La Atena, Parthenonul si zidul lui Temistocle ii prilejuiesc meditatii despre frumos si utilitar. Amintirile de calatorie se impletesc cu episoade memorialistice, cu discursuri imaginare ale lui Nero, Socrate sau Giordano Bruno, cu descrieri ale operelor lui Leonardo, Velázquez sau Rembrandt, intr-un tablou plin de culoare si, adesea, de nostalgie.

Din cuprins:

  • Un joc serios
  • Amintiri dintr-o mahala
  • La Teba, mult dupa moartea sfinxului
  • Decadenta lui Don Juan
  • Surasul lui Voltaire
  • Un vis cu Pilat din Pont
  • Zodia racului
  • Violenta calmului
Cartea "Rugati-va sa nu va creasca aripi" a fost publicata in categoria Beletristica / Eseuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Octavian Paler si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Rugati-va sa nu va creasca aripi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rugati-va sa nu va creasca aripi" este de 22.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2836-0
Pagini: 288
Format: 10,6 x 10,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rugati-va sa nu va creasca aripi

Produse similare si recomandari

Religiile
Paul Poupard
12.00 RON
Viata pe un peron
Octavian Paler
34.90 RON
Slove rurale
Vasile DANCU
10.00 RON
Inainte ca racul
Umberto Eco
59.99 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Din cronica filosofiei romanesti
Ion Petrovici
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rugati-va sa nu va creasca aripi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Octavian Paler

Octavian Paler a publicat inca 28 carti prezente in libraria noastra, Viata pe un peron, Apararea lui Galilei, Apararea lui Galilei, Autoportret intr-o oglinda sparta, Autoportret intr-o oglinda sparta, Autoportret intr-o oglinda sparta, Aventuri solitare : Editie cartonata, Calomnii mitologice, Caminante, Caminante - jurnal mexican, Convorbiri cu Daniel Cristea-Enache : Editie cartonata, Desertul pentru totdeauna, Don Quijote in Est, Drumuri prin memorie, Eul detestabil : Editie cartonata, Eul detestabil, Mitologii subiective , Pachet Promotional Octavian Paler, Poeme, Polemici cordiale : Editie cartonata, Rugati-va sa nu va creasca aripi, Scrisori imaginare, Scrisori imaginare, Un om norocos, Viata ca o corida, Viata ca o corida, Viata pe un peron : Editie cartonata, Vremea intrebarilor. Editie cartonata, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter