Rugaciuni ascultate

Rugaciuni ascultate

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Rugaciuni ascultate

590 de milioane de cărti vândute în 47 de tări! Cel mai vândut autor în viată din toate timpurile!

Văzută din afară, Faith Madison este întruchiparea unei newyorkeze sofisticate, cu o viată demnă de invidiat: este soţia unui bancher de investiţii de succes din Manhattan şi mama a două fete adulte. Dar, de-a lungul întregii vieţi, a purtat cu ea un secret pe care nu l-a putut dezvălui nimănui.

Moartea subită a tatălui ei vitreg prilejuieşte o călătorie a schimbării şi a revelaţiilor. La înmormântare, amintiri dureroase din trecut îi năvălesc în minte, şi tot atunci, un vechi prieten reintră în viaţa ei, exact atunci când Faith este pe punctul de a lua o decizie care îi va aduce căsnicia în pragul unei crize. Hotărâtă să-şi îndeplinească un vis mai vechi – acela de a avea o carieră proprie – Faith se înscrie la Drept în pofida dorinţei soţului ei, stârnind mânia şi acuzaţiile acestuia.

Singura alinare a lui Faith este plăcerea nou descoperită de a coresponda cu Brad, el însuşi captiv într-o căsătorie fără viitor. Pe măsură ce se redescoperă unul pe celălalt, Faith şi Brad vor găsi curajul de a lua decizii pe care ar fi trebuit să le ia cu mulţi ani în urmă, iar Faith va face cel mai greu pas pentru ea: va destăinui secretul care o bântuie de atâta vreme şi îşi va deschide inima pentru prima dată în viaţă.

Cartea "Rugaciuni ascultate" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Danielle Steel si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Rugaciuni ascultate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rugaciuni ascultate" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066008938
Pagini: 400
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: danielle steel , rugaciuni ascultate

Pret Rugaciuni ascultate

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Doua vieti
Danielle Steel
19.90 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Rugaciuni ascultate
Danielle Steel
19.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rugaciuni ascultate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Danielle Steel

Danielle Steel a publicat inca 22 carti prezente in libraria noastra, A doua sansa, Calatoria, Forte irezistibile, Nunta in stil Hollywoodian, Provocarea destinului, Substituirea, Caruselul intalnirilor, Conacul, Cu fiecare zi, Cu fiecare zi. Editie 2011, Doua vieti, Ingerul pazitor, Legaturi de familie, Luminile Sudului, Miracolul, Miracolul vietii. DVD, Misterele dragostei, Mostenirea, O femeie implinita, Petrecerea, Sarutul, Strada Charles 44 Adresa iubirii, dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter