Rugaciunea : Exersare si experienta

Rugaciunea : Exersare si experienta

21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Rugaciunea : Exersare si experienta

Cartea este dedicată celor care se străduiesc spre interiorizarea vieţii religioase. Se prezintă o cale posibilă pentru începerea exersării rugăciunii dar şi pentru aprofundarea şi cultivarea ei ritmică.

Prin intermediul rugăciunii, forţele vindecătoare ale credinţei vor putea ajuta inimilor omeneşti să se întărească mai ales în aceste timpuri de încercări şi îndoială.

"Sacrament şi rugăciune Emil Bock, în ultima perioadă a vieţii sale Cine 1-a auzit pe Emil Bock vorbind în ultimii săi ani de viaţă i-a păstrat o amintire de neuitat. Silueta..." Continuare...

"Cum să începem? Indicaţii practice Pe nimeni nu-1 poţi determina să se roage şi nici nu este corect să încercăm aşa ceva. Trebuie ca în sufletul omului să existe hotărârea..." Continuare...

Cartea "Rugaciunea" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Hans-Werner Schroeder si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Rugaciunea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rugaciunea" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8162-10-2
Pagini: 120
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rugaciunea : Exersare si experienta

Produse similare si recomandari

Caile ortodoxiei contemporane
Puhalo I.P.S. Lazar
10.36 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rugaciunea : Exersare si experienta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hans-Werner Schroeder

Hans-Werner Schroeder a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Omul si ingerii, Christosul cosmic, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter