Rousseau. O scurta introducere

Rousseau. O scurta introducere

Editura All
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: O scurta introducere

Recenzie Rousseau. O scurta introducere

Alături de Montesquieu, Hume, Smith şi Kant, dintre contem­poranii săi, Rousseau a exercitat cea mai profundă influenţă asupra istoriei intelectuale europene moderne, ba poate chiar depăşindu-i pe toţi cei care au trăit în vremea sa. Niciun alt gân­ditor din secolul al XVIII-lea n-a dat scrieri mai importante într-o atât de largă gamă de subiecte şi forme, nici n-a scris cu o mai constantă pasiune şi elocinţă. Nimeni altcineva n-a reuşit, deo­potrivă prin scrierile şi prin viaţa sa, să incite şi să tulbure atât de adânc imaginaţia publică.

Robert Wokler a predat la Oxford, Cambridge, Princeton, Uppsala, budapesta si Manchester. Printre publicatiile sale se numara Rousseau on Society, Politics, Music and Language.

„Remarcabil de bine informată, această abordare în acelaşi timp cronologică şi tematică a gândirii lui Rousseau îi face clară unitatea şi coerenţa. Referindu-se atât la sursele filosofice şi politice, precum şi la influenţe, lucrarea include un bun comentariu bibliografic [...] şi se recomandă prin claritatea expunerii şi rigoarea analizei sale.” - Raymond Trousson, Dix-huitième siècle

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Rousseau. O scurta introducere", publicata in 2 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Robert Wokler si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Rousseau. O scurta introducere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rousseau. O scurta introducere" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: octombrie 2011
ISBN: 978-973-571-894-7
Pagini: 208
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rousseau. O scurta introducere

Produse similare si recomandari

Intre linii
Eugen Mihaescu
39.99 RON
O viata cu Karol
Stanislao Dziwisz
39.99 RON
Cronica vietii mele
Bob Dylan
29.90 RON
Michelangelo. O viata nelinistita
Antonio Forcellino
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rousseau. O scurta introducere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert Wokler

Deocamdata in afara de "Rousseau. O scurta introducere", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Robert Wokler.

O scurta introducere

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter