Romania, romanii si comunismul

Romania, romanii si comunismul

Editura Lucman
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Romania, romanii si comunismul

"Volumul ROMÂNIA, ROMÂNII ŞI COMUNISMUL - Un răspuns documentat la o provocare antiromânească, este o analiză a relaţiei dintre subiecţii titlului făcută din perspectiva istoriei şi, adiacent, un răspuns documentat la aşa zisul raport Tismăneanu (Tismeniţky), manoperă lamentabilă prin care urmaşii comandourilor alogene iudeo-maghiare-kominterniste autoare de Teroare Roşie, genocid al românilor şi holocaust al culturii naţionale, reşapaţi în ideologi ai capitalismului, încearcă să treacă responsabilitatea instaurării bolşevismului din sarcina lor de agenţi sionisto-moscoviteni, pe umerii românilor.
Manopera are bătaie politică strategică. Acuzând instituţiile fundamentale ale statului, Armata, Biserica, Siguranţa naţională de naţional-comunism, urmaşii comandourilor alogene din 1944-1952 încearcă să preia din nou puterea în România, ceea ce, parţial au şi reuşit."

Atenţie Români!
NU LĂSAŢI SĂ SE REPETE ISTORIA!

Autorul

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Romania, romanii si comunismul", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria romanilor, Istorie / Istorie contemporana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Radu Theodoru si a fost publicata de editura Lucman. Se poate cumpara cartea Romania, romanii si comunismul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Romania, romanii si comunismul" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Romania, romanii si comunismul

Produse similare si recomandari

Escadrila de Nistru
Virgil Alexandru Dragalina
30.18 RON
Carol I al Romaniei (1866-1881)
Sorin Liviu Damean
35.00 RON
Generalul Henri M. Berthelot si romanii
Constantin I. Stan
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Romania, romanii si comunismul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Radu Theodoru

Radu Theodoru a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Calaretul Rosu, Invierea lui Iuda, Romania ca o prada, Urmasii lui Attila.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter