Romania Captiva

Romania Captiva

Editura Tritonic
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Sens

Recenzie Romania Captiva

Gandul meu la viitorul tarii mele este cuprins in aceasta carte. Opiniile mele pot fi impartasite sau respinse, total sau partial; important este ca ele sa incite la acea necesara reflectie asupra a ceea ce suntem, dar mai ales asupra viitorului pe care ni-l dorim.

E timpul sa renuntam la pecetea "neispravitului", la eternele justificari ale esecurilor, la discutii sterile si critici veninoase, la invinuiri reciproce si lamentari inutile, pentru a gasi cu sinceritate si pragmatism, impreuna, solutiile de iesire din aceasta tragica fundatura a istoriei. Sunt mult mai multe lucrurile care ne leaga decat cele care ne despart.

Astept si sper ca o viitoare editite a acestei carti sa aiba cat mai multi autori. Astept critici, completari, analiza, propuneri, argumentate si sincere, in masura sa contureze arhitectura solida si durabila a solutiilor pentru viitorul pe care tara mea, tara noastra, trebuie, poate si merita sa il aiba.

Cartea "Romania Captiva" a fost publicata in categoria Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Bogdan Ficeac si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Romania Captiva prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Romania Captiva" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8320-24-3
Pagini: 128
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Romania Captiva

Produse similare si recomandari

Manual de jurnalism (vol .I)
Mihai Coman
26.94 24.25 RON
Totul la vedere
Daniela Zeca-Buzura
22.46 RON
Canonul si tarotul
Carmen Musat
26.00 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Cate ceva despre mass-media
Sardar Ziauddin
14.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Romania Captiva. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bogdan Ficeac

Bogdan Ficeac a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, De ce se ucid oamenii, Cenzura comunista, Tehnici de manipulare, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter