Rochia neagra de latex

Rochia neagra de latex

Editura Polirom
8,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-46-0777-8; ANUL APARITIEI: 2007; NUMAR PAGINI: 376; FORMAT: 106x180
Colectia: CHIC

Recenzie Rochia neagra de latex

Un nou roman din seria misterelor lui Sam Jones!

In Londra de astazi, viata artistei Sam Jones ia o intorsatura neasteptata cind primeste o comanda din partea bancii Mowbray Steiner care o aduce pe locuitoarea cartierului Camden in virtejul high-life-ului, o lume in care crimele si consumul de droguri se tin lant. Cool, incisiva, descurcareata in situatii periculoase, Sam Jones atrage problemele in jurul sau la fel de inevitabil cum ii atrage pe barbati. Fire puternica si voluntara, dar departe de a fi feminista, Sam isi traieste viata la cote de maxim pericol, incercind sa rezolve o serie de asasinate intre partide toride de sex si petreceri ale bancherilor sau ale hipiotilor drogati. Prinsa in mijlocul unei intrigi incurcate ce presupune santaj si consum de droguri, inconjurata de anorexice de la Sloane, de bancheri ragusiti si de tot felul de dineuri scumpe, Sam nu se simte in largul ei; si, pe masura ce numarul mortilor creste, isi da seama ca propria ei viata se afla in pericol.

„Sam Jones e o eroina care iti taie rasuflarea, capabila de o incapatinare fermecatoare, cu o conversatie inteligenta si amuzanta si reactii impulsive, un antidot viu si proaspat pentru atitudinea uneori exagerat de serioasa a femeilor-detectiv de astazi.” (The Times)
 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Rochia neagra de latex", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Lauren Henderson si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Rochia neagra de latex prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rochia neagra de latex" este de 8.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Rochia neagra de latex

Produse similare si recomandari

Ti-am platit-o!
Jane Fallon
35.24 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Nu-s genul asta de fata!
Alliott Catherine
38.66 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rochia neagra de latex. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lauren Henderson

Lauren Henderson a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Ex-ii anonimi, Femeie : Alba moarta, Margarita cu gheata, Prea multe blonde.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter