Rivalitate

Rivalitate

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Romantic. Volumul 858

Recenzie Rivalitate

Toni paraseste Anglia si pleaca in Australia, unde fratele ei este administratorul fermei Mandargi. Desi nu-l vazuse niciodata pe proprietar, auzise multe lucruri despre faima si frumusetea lui.

Sarmul lui o rapuse si pe ea, ca pe toti ceilalti, inca din primul moment. Nu dupa mult insa, aparitia in peisaj a stralucitoarei Elissa, o pune serios pe ganduri.

"v^had bătu cu putere în uşă. Sosise momentul adevărului, iar el nu-şi amintea să fi fost vreodată atât de emoţionat. Dar, la urma urmelor, miza era chiar fericirea sa. Avea de..." Continuare...

Cartea "Rivalitate" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Darcy Lowell si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Rivalitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rivalitate" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-580-662-0
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rivalitate

Produse similare si recomandari

Iubire
Toni Morrison
29.90 RON
Adam si Eva
Liviu Rebreanu
17.00 RON
Pe aripile muzicii
Mary Meredith
10.00 RON
Parfum de femeie
Sherry Lewis
8.00 RON
Taramul razelor de soare
Laurie Ford
10.00 RON
Serenada sub un balcon
Jenifer Williams
16.00 RON
Un secret bine pastrat
Margaret Maddocks
10.00 RON
In cautarea sufletului pereche
Lynn Fairfax
7.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rivalitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Darcy Lowell

Darcy Lowell a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Casa de pe plaja, Drumul pacatului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter