Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil

Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil

49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca de drept privat (monografii si teze de

Recenzie Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil

Noul regim al rezolutiunii si rezilierii contractelor pentru neexecutarea nejustificata a obligatiilor contractuale, independent de culpa debitorului, se numara printre inovatiile absolute ale Noului Cod Civil si constituie, indiscutabil, unul dintre reperele cardinale ale reformei dreptului obligatiilor.

In consecinta, o analiza aprofundata si, deopotriva, calificata a fundamentelor, conditiilor, modului de operare si efectelor rezolutiunii in caz de neexecutare nejustificata a obligatiilor contractuale, analiza facuta insa nu numai in litera, ci si in spiritul noii reglementari, este nu numai necesara, ci si binevenita.

Prin bogatia de informatii, analiza clara si concisa, eleganta stilului si critica rafinata si deopotriva constructiva, de natura sa faciliteze implementarea si aplicarea dispozitiilor legale considerate ca fiind prea complicate, lucrarea domnului Ionut-Florin Popa reprezinta o cercetare stiintifica autentica, serioasa si, mai ales, fructuoasa, motiv pentru care o recomandam cu caldura tuturor cititorilor, nu numai teoreticieni, dar mai cu seama practicieni ai dreptului - Marian Nicolae

Cartea "Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ionut-Florin Popa si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-127-717-2
Pagini: 340
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil

Produse similare si recomandari

Dreptul asigurarilor. Editia 2
Irina Sferdian
59.90 RON
Codul civil adnotat. Volumul II
Constantin Hamangiu, Nicolae Georgean
129.00 RON
Societati comerciale. Studii
Lucian Sauleanu
39.00 RON
Tratat de drept civil roman. Volumul III
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
134.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ionut-Florin Popa

Ionut-Florin Popa a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Conformitatea lucrului vandut - Tomul 13, Tratat elementar de drept civil. Obligatiile : Conform Noului cod Civil, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter