Revista de Drept Public nr. 1-2/2012

Revista de Drept Public nr. 1-2/2012

70,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Periodice

Recenzie Revista de Drept Public nr. 1-2/2012

Revista de drept public - o revista cu traditie in spatiul juridic romanesc - paseste intr-o noua directie, cu o noua structura si insotita de un nou partener, Editura Universul Juridic.

Inalta tinuta stiintifica impusa de traditia acestei reviste reprezinta punctul de pornire pentru aceasta noua colaborare, noua structura a revistei avand la baza o puternica echipa redactionala, care imbina armonios experienta si autoritatea unora dintre membri cu entuziasmul si tineretea altora. Colegiul de redactie al revistei Revista de drept public isi impune autoritatea prin prezenta unor personalitati marcante in cadrul lumii juridice romanesti si straine.

Editura Universul Juridic reprezinta un partener de incredere in aceasta colaborare, contribuind prin experienta redactionala in domeniul periodicelor, precum si prin organizarea unor evenimente adresate mediului academic si nu numai, sub patronajul Revistei de drept public.

Ca urmare a schimbarilor legislative din ultimii ani, dreptul public se confrunta cu diverse probleme de interpretare sau lacune legislative, care nu au fost clarificate de legiuitor. De aceea, in paginile revistei se vor regasi subiecte de actualitate juridica, opinii relevante cu privire la practicile institutionale si articole de doctrina juridica semnate de autoritati in domeniu.

Editura Universul Juridic, in colaborare cu echipa redactionala a Revistei de drept public, va organiza o serie de evenimente si conferinte, sub patronajul revistei, in care vor fi dezbatute teme de actualitate si vor fi lansate lucrari importante in domeniul dreptului public.

Urmand modelul „Revistei romane de drept privat”, Editura Universul Juridic si Revista de drept public, vor acorda la sfarsitul fiecarui an premii pentru a recompensa activitatea stiintifica de calitate. Premiile vor fi atribuite pe baza unei jurizari independente, organizata dupa criterii si reguli transparente.

Redactia Revistei de drept public

Cartea "Revista de Drept Public nr. 1-2/2012" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Publicatii, culegeri juridice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Popa si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Revista de Drept Public nr. 1-2/2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Revista de Drept Public nr. 1-2/2012" este de 70 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 1224 - 4872 01201
Pagini: 208
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Revista de Drept Public nr. 1-2/2012

Produse similare si recomandari

Legea alegerilor locale
Mircea Preda
45.00 RON
Studii de drept roman al muncii
Serban Beligradeanu
31.41 14.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Revista de Drept Public nr. 1-2/2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Popa

Nicolae Popa a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Filosofia dreptului. Marile curente : Editia a III - a, Teoria generala a dreptului : Editia a III - a, Teoria generala a dreptului. Caiet de seminar, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter