Retrofuturism. Spatiul sacru astazi

Retrofuturism. Spatiul sacru astazi

Editura Paideia
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Retrofuturism. Spatiul sacru astazi

Volumul conţine texte apărute în „Dilema Veche” şi dialogul cu Avva Î.P.S. Arhiepiscopul Chrysostomos de Etna, California.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Retrofuturism. Spatiul sacru astazi", publicata in 2 categorii, Religie si teologie / Alte culte, Religie si teologie / Studii si eseuri teologice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Augustin Ioan si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Retrofuturism. Spatiul sacru astazi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retrofuturism. Spatiul sacru astazi" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Retrofuturism. Spatiul sacru astazi

Produse similare si recomandari

Buddhismul si viata
Gonsar Rinpoche
25.00 RON
Budismul
Claude B. Levenson
19.98 RON
Shinto
Simu Octavian
23.00 RON
Tantra - Traditia hindusa
Andre Padoux
32.00 RON
Istoria gandirii buddhiste
Thomas J. Edward
38.00 RON
Mudra. Arta gesturilor sacre
Swami Atmananda
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retrofuturism. Spatiul sacru astazi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Augustin Ioan

Deocamdata in afara de "Retrofuturism. Spatiul sacru astazi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Augustin Ioan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter