Retetele lui Colea - carte de bucate

Retetele lui Colea - carte de bucate

Editura Teora
18.00 14.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Retetele lui Colea - carte de bucate

Colectie: Bucatarie Traditionala

Retetele lui Colea - carte de bucate
In aceasta carte care se adreseaza gospodinelor, pe langa retetele de preparate culinare, ofera numeroase sfaturi practice de mare folos, mai ales tinerelor. In elaborarea si selectarea acestor retete si indrumari practice am tinut seama de adevarul binecunoscut ca bucataria este o arta, iar cel care o profeseaza - bucatar sau gospodina - este un artist. Studiind retetele, cititorii isi vor da seama ca majoritatea mancarurilor se prepara aproape la fel, deosebirea constand in schimbarea componentelor, a sosurilor si a modului de prezentare. In carte, toate acestea sunt descrise concret, ceea ce-i va ajuta pe cei care le vor pune in practica sa pregateasca mancaruri bune, care sa satisfaca cele mai exigente gusturi si sa respecte cerintele actuale ale unei alimentatii moderne.

Cartea "Retetele lui Colea - carte de bucate" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Olexiuc Colea si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Retetele lui Colea - carte de bucate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retetele lui Colea - carte de bucate" este de 14 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Retetele lui Colea - carte de bucate

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retetele lui Colea - carte de bucate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Olexiuc Colea

Nicolae Olexiuc Colea a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Carte de bucate : 1.200 retete, Ghid culinar turistic, Porcul : Taiere, conservare, retete culinare, Preparate culinare reci, Retetele lui colea, Retetele lui Colea - carte de bucate : preparate din oua, Retetele lui Colea - carte de bucate : preparate din peste, Retetele lui Colea - carte de bucate : supe, ciorbe si borsuri, Retetele lui Colea - carte de bucate: aperitive, Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri, Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne, Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne de pasare, Retetele lui Colea - carte de bucate: salate si sosuri, Retetele lui Colea - preparate din legume fara carne.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter